S’organitza la tercera mostra de treballs de recerca

139 views

El 16 d’octubre els alumnes de 1r de batxillerat s’hauran d’enfrontar a la realització del treball de recerca

El treball de recerca pot estar emmarcat dins d’una matèria o pot ser interdisciplinari.  L’han de fer tots els alumnes de Batxillerat de Catalunya. La seva durada depèn del calendari prèviament establert. En la realització del treball de recerca, cada alumne/a comptarà amb un professor/a que l’orientarà i en farà el seguiment.

Està constituït per un conjunt d’activitats realitzades per l’alumnat, estructurades i orientades a la investigació, sobre un tema escollit i acotat per ell mateix. La primera mostra del treball de recerca es va dur a terme l’octubre del 2018.

Els alumnes amb el millor TDR del curs passat parlen amb els que el faran aquest any i els donen consells i recomanacions de com fer-lo. Va participar la Berta Solanas, amb el treball “Exigència Física i mental de la pràctica del ballet”. Aquest treball de recerca va guanyar el premi a la mostra de TDR de TRAMS.

La segona mostra del treball de recerca es va dur a terme l’11 d’Octubre. Va ser realitzada pels alumnes de 1r de Batxillerat, durant tot el curs. La Jornada va estar constituïda amb una conferència a càrrec d’Elisabeth Mas de les Valls, qui va parlar una mica sobre el TDR. També, cinc alumnes de 2n de Batxillerat van presentar el seu treball ja que van ser els cinc que el van guanyar: 

  • Júlia Vilageliu Giró “L’infinit i les seves paradoxes”
  • Alejandro Silva Moyano “Las mentiras y las manipulaciones de los políticos”
  • Claudia Di Stefano Navarro “Visibilización del rechazo LGTBI en centros educativos”
  • Marta Relats Andrés “Qui crea les tendències?”
  • Paula González Rodríguez “Autisme a les aules”

Aquest any 4 alumnes de segon de batxillerat científic i 4 alumnes de segon de batxillerat social vindran a les classes de 1r A i 1r B per explicar-nos quina tàctica utilitzar en el treball de recerca i ensenyar-nos el seu treball perquè tinguem una idea de com fer-ho.

  • Nerea Mas “Podem identificar patrons d’expressió gènica en malalts de miocardiopatia hipertròfica”
  • Adrià González “La suplementació esportiva”
  • Ivette Soria “La sostenibilitat del món amb una dieta omnívora”
  • Berta Gordillo “La cara oculta dels fàrmacs”

El més recent