Disturbis per l’empresonament de Pablo Hasél

/
40 views

Per: Marta Albiach, Adriana Soriano, Paula Herrero

Durant les últimes dues setmanes, els disturbis a Barcelona per l’empresonament del raper Pablo Hasél han estat un dels principals temes a parlar a tota Espanya. Centenars de persones estan sortint als carrers principals de Barcelona per protestar i demanar la llibertat del raper.

Des del nostre punt de vista, les protestes que s’estan fent els últims dies estan creant moltes destrosses innecessàries i generant problemes a empreses que surten perjudicades pel descontrol dels manifestants.

Actualment, la situació que hi ha mundialment per culpa de la pandèmia del coronavirus fa que un dels pitjors escenaris possibles sigui fer totes aquestes destrosses als carrers. Creiem que la llibertat d’expressió s’ha de defensar i respectar, però sempre amb respecte cap a les autoritats i de manera civilitzada.

Barcelona a hores d’ara és un punt de conflicte i personalment creiem que cap de les dues parts envoltades en el conflicte estan actuant correctament. No es pot arribar a un acord si ningú no hi posa de la seva part.

El més recent