Què és i com funciona la Superlliga Europea?

16 views

Molta gent s’estarà preguntant que és la Superlliga Europea i quina intenció té aquesta nova lliga creada per Florentino Pérez. A continuació explicarem quins són els clubs impulsors, els que haurien de participar i moltes més coses.

Què és la Superlliga europea?

La Superlliga europea és un nou format de competició de futbol que vol reemplaçar l’actual Champions League. Aquesta nova competició, que serà a nivell Europeu, va ser presentada oficialment el passat dilluns 19 d’abril. Aquesta lliga està impulsada per molts equips, els quals a nivell espanyol són el FC Barcelona, el Real Madrid i l’Atlético de Madrid.

Quins equips participen?

Els equips que participen són l’AC Milan, l’Arsenal, l’Atlético de Madrid, el Chelsea, el FC Barcelona, l’Inter de Milán, la Juventus, el Liverpool, el Manchester City, el Manchester United, el Real Madrid i el Tottenham. Aquests clubs són els fundadors, però s’espera que s’uneixin d’altres com el Bayern de Munic, el Borussia Dortmund i el Paris Saint-Germain.

Altres informacions

Pel moment se sap que el president serà Florentino Pérez, actual president del Real Madrid, els vice-presidents seran Andrea Agnelli, de la Juventus i Joel Glazer, actual co-president del Manchester United.

La UEFA també ha fet un comunicat en el qual diu, juntament amb les respectives lligues dels participants, en el qual prohibien als respectius clubs poder competir en qualsevol altre competició a nivell nacional, europeu o mundial i als jugadors que participin se’ls pot negar representar els seus equips nacionals.

El més recent