Què pensem dels YouTubers que marxen a Andorra?

/
17 views

Molts YouTubers s’han traslladat a Andorra en els últims anys per, entre altres coses, pagar menys impostos. Aquest és un fet que ha provocat grans debats sobre el tema i sobre l’economia dels dos països. Una de les conseqüències d’aquesta fuga ha estat que la plataforma de YouTube ha decidit pujar els impostos als diferents creadors de continguts que han decidit marxar a un altre país per pagar menys impostos. 

Des del nostre punt de vista, creiem que cada persona és lliure de fer el que vulgui amb la seva vida. Per tant, no veiem amb mals ulls la fuga de diferents youtubers a Andorra per pagar menys.

Tot i això, també considerem que tothom hauria de contribuir en pagar els impostos, doncs estan fets per millorar la sostenibilitat del país i per millorar molts aspectes públics, com ara escoles o la sanitat.

El més recent