Gerard Castellví: “Ara molts nens no disfruten jugant a futbol perquè ja tenen altres estímuls”

17 views

El Gerard Castellvi és entrenador de nens pertits. Pensem que és molt important perquè amb tant sols 16 anys ja és capaç de tenir a les mans un equip de futbol que requereix molta responsabilitat.

Has jugat a futbol anteriorment?

Sí, vaig començar amb cinc anys i ara actualment jugo al Martinenc, que és on també entreno a nens de vuit anys.

Te’n recordes d’algun bon record de quan eres petit jugant a futbol?

Sí, recordo que m’ho passava molt bé jugant amb els meus amics i gaudia molt del futbol. Trobo que ara molts nens no el gaudeixen perquè ja tenen altres estímuls. Jo sempre que havia d’anar al futbol era una alegria, ara molts nens venen només hi van perquè si ho fan, els seus pares els deixen estar una hora jugant a la PlayStation com a recompensa o també perquè per logística els hi va bé. Això fa que nens amb ganes es contagiïn dels altres als quals no els hi agrada i de vegades es faci pesat. Això a la meva època no passava. També crec que afecta el tema que no hi hagi lliga. Quan em despertava per anar al partit estava molt emocionat sempre i aquest és el millor record que tinc: les ganes que tenia per jugar.

Què recomanaries a un entrenador que fos el seu primer dia en un club?

Que es prepari els entrenaments com si fossin els exercicis de cada dia, ja que no suposa molta feina i els nens necessiten varietat per tenir ganes d’anar a entrenar.

Et vols dedicar a això o ho fas com a hobbie?

És un hobbie i és una manera de guanyar alguns diners per alguns capritxos. M’agrada molt entrenar amb ells i és una motivació que em fa desconectar dels estudis, ja que estic fent el batxillerat social.

Creus que amb l’edat que tens és una gran responsabilitat tenir un equip a les teves mans?

Sí, molta. Els pares estan sempre mirant i l’objectiu, que és que els nens s’ho passin bé, és molt exigent.

El més recent