La Generalitat confirma la desescalada a partir del dilluns 27 d’abril

11 views

El passat dijous dia dijous 23 d’abril la Generalitat de Catalunya va confirmar la desescalada a partir d’aquest dilluns dia 27 d’abril, i tot amb una sèrie de noves mesures.

D’aquesta manera es posa fi al confinament comarcal i ara es podrà circular lliurement per tot el territori. A més els alumnes de batxillerat i els de Formacions Professionals podran tornar a fer classe presencials al 100%. 

A més a més, s’eliminen les limitacions a comerços i pel sector gastronòmic s’anuncia la reobertura de bars i restaurant de dins de centres comercials, encara que aquests hauran de respectar el mateix horari que tots els bars i restaurants.

Finalment, destacar també que s’aplica l’forament en gimnasos i llocs de culte al 50%.

El més recent